Adatvédelem

Posted on by

A weboldal, annak tartalma, illetve bármely részlete szerzői jogvédett tartalom. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására teljes körűen csak a Tulajdonos jogosult. A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül reprodukálni, felhasználni, terjeszteni, átruházni, átdolgozni, vagy tárolni a weboldal tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában tilos. Jelen tiltás nem vonatkozik a hírek menüpontban található sajtóközleményekre, ezek, forrásmegjelöléssel bárki által, szabadon átvehetőek.

A Tulajdonos a szabad felhasználás körében engedélyezi, hogy Ön a teljes weboldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén, vagy kinyomtatva tárolja, amennyiben azt saját, személyes használatra teszi.

A weboldal tartalmára vonatkozó tárolási engedély a tárolt tartalmakon végrehajtott változtatás nélkül értendő. Megtörténhet, hogy a weboldalon a Tulajdonos ráhatásától és akaratától független módosítás történik, ezért a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal aktualitására, megbízhatóságára, pontosságára, vagy tartalmára vonatkozóan. A honlapon elérhető dokumentumok, információk, vagy egyéb írott anyagok felhasználása előtt egyeztessen a Tulajdonossal.

A Tulajdonos jogfenntartással él, hogy weboldal tartalmát, arculati elemeit, szerkezetét, vagy bármely egyéb funkcióját bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, illetve elérhetőségét megszüntesse, vagy korlátozza. A Tulajdonos nem garantálja a weboldalhoz, vagy aloldalaihoz való hozzáférés folyamatosságát, vagy hibamentességét. A weboldal, illetve az ott elérhető dokumentumok, információk, vagy más írott anyagok elérhetőségéből, illetve azok közvetlen, vagy közvetett felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan, vagy korlátozott állapotából, vagy a rendellenes működésből, hiányosságából, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Tulajdonos nem vállal.

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan tartalmakért, melyeket harmadik fél hozott létre, tárolt, továbbított, publikált, vagy egyéb módon tett hozzáférhetővé, és azokhoz jelen a weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A weboldalon a Tulajdonos a hatályos jogszabályokkal összhangban, jelen feltételektől eltérő rendelkezéseket is előírhat. Ezért a mindenkor aktuális felhasználási feltételek, és előírások megismerése és elfogadása feltételét képezi a weboldal szolgáltatásainak igénybevételét.