Rendelői fogfehérítés menete

Posted on by

RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

A fehér, egészséges fogak hosszú évek alatt, az elfogyasztott ételekben és italokban levő színezékek miatt, egyes gyógyszerek mellékhatásaként vagy a dohányzás miatt elszíneződhetnek. Professzionális fogfehérítéssel megszüntethetőek ezek az elszíneződések a fog kemény és lágy szöveteinek károsítása nélkül.

Az elszíneződött, megsárgult fogak kifehérítését fogászati rendelőnkben rutinszerűen alkalmazzuk. Az egészséges, ragyogó fehér fogak helyreállítják önbizalmunkat, szebbé teszik minden napunkat. A rendelői professzionális fogfehérítés teljesen biztonságos és fájdalommentes kozmetikai beavatkozás, időigénye körülbelül másfél óra.

Általában egyszeri rendelői fogfehérítés 8-10 árnyalatnyi fehéredést eredményez, de természetesen egyéni eltérések vannak az egyének fogszínei és a fogak fehéredési hajlama között is. A fogazat minden esetben érzékelhetően fehérebb lesz, mint az eljárás alkalmazása előtt. A fogak fehéredése nem örök életre szól, időnként – félévente, évente vagy kétévente – meg kell ismételni, ha ugyanazt a mesterségesen fehérített fogszínt szeretnénk fenntartani.