Vélemények fogorvosi rendelőnkről

Posted on by

1.”Az első fogaim elkopása miatt kerestem fel Kuncsik doktort . A doktor Úr nagyon figyelmes volt végig, és a személyzet rendkívül udvarias. Gyors és precíz munkát kaptam. Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan elkészülnek a koronák a metszőfogaimra. Fájdalommentes volt a kezelés, és a végeredmény látványos. Szebb nem is lehetne. Nagy köszönettel tartozom.” (János).

2. “… hosszú ideje fájt már a fogam, de a régi rossz és fájdalmas fogászati emlékek miatt csak halogattam, hogy felkeressek egy fogorvost. Amikor már nem bírtam tovább, rászántam magam, és elmentem Dr. Kuncsik Attilához. Hősiesen bevallom, hogy a kezelés előtt féltem az esetleges majdani komplikációktól, fájdalomtól, és természetesen akkor már a fogam sem fájt, ahogyan az lenni szokott ilyen esetekben… A beavatkozás nem egyszerű rutin művelet volt, egy régebben, más fogorvos által beletört hátsó gyökeret kellett műtéti úton eltávolítani. Minden rendben ment, a beavatkozás és az azt követő gyógyulási időszak alatt is. Sikeres és fájdalommentes műtét volt. Ezt követően a többi rossz fogamat is megcsináltattam (pótlás, tömés, stb…) Maximálisan elégedett vagyok Dr. Kuncsik Attila munkájával és hozzáállásával, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlanám.” (Nándor)

3.„Sok-sok éve járok Dr. Kuncsik Attilához, akit testvérem (szintén orvos) ajánlott. Az első találkozásunkkor már éreztem, hogy jó helyre kerültem, hiszen a Doktor Úrban egy nagyon kedves, segítőkész úriembert ismertem meg és az első vizsgálatkor már megbizonyosodhattam abban, hogy egy profi szakemberhez kerültem.

Legutóbbi kezeléséről is a legjobbakat tudom mondani, mely egy héttagú felső híd elvégzése volt a felső fogsoron, több foghúzással, amiből sok fájdalmat nem éreztem, még maga az érzéstelenítés és enyhe szúnyogcsípésnek bizonyult. A Doktor úr mindig felvázolja az aktuális helyzetet és elmondja a lehetőségeket és a javaslatait, hogy szerinte melyik megoldás lenne jó az adott helyzetben és itt feltétlenül meg kell említenem, hogy az anyagi részt figyelembe véve, sokszor előfordult, hogy nem a drágább megoldást ajánlotta, ami a későbbiekben rendszerint mindig be is bizonyosodott.

Maga a rendelő is a profizmusra vall, tiszta és kellemes a környezet akárcsak a váróterem is, ill. a Doktor Úr segítő kezei – az Asszisztens – mindig kedves, udvarias és mosolygós akárcsak a telefonban is, amikor időpont egyeztetés kér a páciens.

Én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, nem hinném, hogy bárkinek is bármi panasza lenne.” (Ottó)